Thursday, January 5, 2012

A Little About Him :)

Happy New Year (^^,)
Harap2 tahun 2012 ni lebih bermakna dr tahun 2011. Tak ade ape2 pembaharuan cume mgharapkan sesuatu yg luar biasa..

This post is about dis guy..

My boyfie, perhaps (^^,)


'I adore him' bacause 'He adores me' (:

Selama aku dgn dia, dia tak pernah ag marah2 or ckap yg bukn2.. Very kind of him, rite? Salah fham tu adela tp tak lame pun. Always concern what i'm doing, how i am and so whatever. Very good at persuading me too but I keep hurting him. Ahakz!!


Dia selalu Buat_Aku_Tersenyum. Macam first lagu blog ni. Dia slalu buat muka lawak n buat aku ketawa (^^,). Sporting jugak. Kalau dia marah, dia tak ckp dia bengang tp dia still buat lek n maintain cool. Even aku suka ckap dia 'MENGADE-NGADE' tp dia wat muka derk je. Haha, I already knew him better now.

Dia baik dan murah hati. Kadang2 dia blanje aku makan kat kafe. On my last bufday, he gaves me variety of Cadbury's chocolates. Bila jumpa dia, sometimes dia bg KitKat. Bila kredid habis, tetibe dpt topup free. Bila balik maktab, sometimes dpt hadiah.. n the rest SECRET..

Some of his best presents
Dia suka bercerita, tak kira lah pasal diri dia ke ataupun tak. Dia ni slumber, laayaaannn je. Sbab tu dia suka buat aku malu sndiri. (^^,) Walauape pun, dia tetap THE BEST. Always cheers me up!! never let me down..
Thanx a lot, babe.

I love this pic a lot!!

2 comments:

rashid said...

i lov u, really lov u..
OMG!!!I LOV HER

fb'sprop said...

terharu ke.. (^^,)