Saturday, December 22, 2012

Hobbit ?? AWESOME :))

Yeah ! setelah lama planning nak hangout dengan old buddiez ,akhirnya dapat jugak keluar sesama ;D even tak semua ada, kami bertiga je :( tapi ada jugak kawan-kawan lama , the TIGS-ians . eh ? HAHA :) even tak kenal lama tp best borak2 dgn diorg .

Most of the time borak panjang2 dekat KFC . Semua cerita keluar . HAHA . then lepastu pergi tengok movie - The Hobbit: An Unexpected Journey . Sumpah best and kelakar . Tapi the ending mcm tak habis even 3 jam kot cite tu , I guess ada sambungan nanti. Can't wait to watch the part 2 ;D

with MIA :)
Then , habis movie tak tahu nak buat apa.. nak main bowling , tak reti . HAHA ;D lgpun ada reunion kat situ.. So lepas pusing2 balek terus :') Tapi okay lah dapat lepak jugak dgn diorang . BEST !

Sibuk je pakcik belakang tu =='
Teehee . Ni je yg sempat bergambar , yg lain dah balek :( Apaapapun, happy dapat jumpa balek dgn diorg . Next time , outing lagi kay :)

2 comments: