Wednesday, December 14, 2011

Miss de Gurlzz ^^

RINDUNYA dekat budak2 nih.. Dah lame tak jumpe. Harap2 dpt jumpe lg taon dpn, ye. Selalu call n text saje, da lame tak tgok muka korg LIVE. Dah lain ke??haha..xkan la kan?? Sikit2 lah kut.. Slalu duduk sensorg kat rumah teringat plak dkat prangai korg yg ntah pape tu..

NAZMIN EMANI :)

Dia comel kan tapi dia dah ade yg punye. Aku suka kacau dia tgah2ari tp dia suka kacau aku malam2.. OTP la, ape lg ^^ . Slalu jgak text dia dan mngarut pasal tu dan pasal ni.. Haritu berangan pasal PIXIE, lpas ni xtau la pasal ape. Dia suke nyanyi, tp lirik semua SDN BHD. Slalu buat kitorg gelak bile dia start nyanyi. Tangan dia pun mcm ketam. Kalau kena cubit dgan dia konfem lebam, tp dia tak kesah pun. Lepas cubit buat muka slumber jek. And the memory in UniKL really makes me reminds u a lot!!!


NOOR SYUHADA :)

Syud sgt sempoi dan klakar. Dia tak buat lawak pun tp ape yg dia buat boleh buat orang ketawa. She's good and talented in acting and singing. Yg unik pasal dia nih, em.. time org tgah makan mesty dia muncul dan buat muka mcm 10 tahun tak makan. haha..lawak betol.. konfem2 la dpt join sekaki..da abes makan mesti dia lesap.. ape2pun, syud baik dan setia..

Peristiwa mencari siapa pemain WD :D Teringat peristiwa ni, konfem gelak ^^


WAN NUR HAZWANI (^^)

Satu2nye kaum pe*** yg skolah kat mrsm pekan tu.. haha..dia ni pelanggan tetap dorm 12. Setiap minit mesti nmpak muka dia.. tp tak bosan sbb dia gile!! Kitorg slalu beli JIGS dkat koop. Hari2 makan benda alah tu dan kecewa bila JIGS abes kat koop. Ape laa. Dia suka hntar mesej TAK PENTING dkat aku dan aku akn reply perkara yg mnyakitkan hati dia.. HaHa.. dia pun same je..


EMIRA (^.*)

Dia cantik kan.. ramai admire nih. Dia sgat caring wlpn lontaran vokalnya kdg2 membuatkan telinga ni pedih mendengar. Hahaha.. Ingat lg waktu jari aku tersepit dekat pintu dorm 8, dia yg bersusah payah crikan minyak gamat untuk aku. Pintu tu memg berpuaka. ^__^ mnyusahkan aku je.. last2 mkn kat ds kena bwk sudu.. Dia rajin sgat, selalu mgemas.. Siap sedia lah ye sape katil tak kemas tu, kena baling dgn bom ah jwbnye!!



ADIBA <0>

She's a good listener. Aku slalu cite ntah pape kat dia tp dia ttap sudi nak dgar.. Dia tak pernah marah org sbb dia sgt2 penyabar. Dia sgat menjaga personaliti dia.. waaahh!! haha.. Kalau dia buat kerja, dia buat teliti. Tak comot2 taw.. Dia sgat baik dan understanding.

HARAP dapt jumpe lagi tahun depan.. (2o12)

No comments: